GRATIS Poort Consult Op Maat

Van Inspiratie Tot Realisatie -
Onze Experts Staan Klaar Om Jouw Poortwensen Te Bespreken

Breng jouw droompoort tot leven met onze expertise en persoonlijke begeleiding tijdens een consult op maat. Ontdek hoe wij jouw inspiratie omzetten in een werkelijkheid die perfect aansluit bij jouw poortwensen.

100% Vrijblijvend Consult

Advies Nodig? Wij Helpen Je Graag Tijdens Een Gratis & Vrijblijvend Poort Consult

Dit ontdek je tijdens je consult:

En nog veel meer!

Beperkt aantal plekken beschikbaar

"Zeer klantgericht, proactief in communicate en uitstekend eindproduct. Aftersales zodanig dat we graag ambassadeur zijn."

Voor Elke Situatie Een Oplossing

Ontdek de perfecte oplossing voor jouw specifieke situatie tijdens je consult. Wij hebben ruime ervaring met het bedenken van creatieve oplossingen.

Vergunning

De gemeente Blaricum wilde enkel een vergunning afgeven voor een poort van deze hoogte met een doorzicht van minimaal 50%, samen met de klant zijn we derhalve tot dit ontwerp gekomen.

Huisdieren

In Vorden hebben wij een poortpartij van ons model Fortuna geplaatst. De reden van aanschaf voor deze poorten laat zich raden, de honden kunnen het terrein niet meer afrennen.

Maatwerk Design

Deze poort is gepersonaliseerd door de naam van het landgoed in hetzelfde lettertype als hun bestaande logo in de poort te verwerken. Dat maakt deze poort uniek, er is geen tweede van te vinden.

Veiligheid

De vriendelijke bewoonster wilde graag de vrije inloop naar de achtertuin beperken om ongewenst bezoek buiten te houden. De houtvoorraad ligt er weer veilig bij!

Beperkt aantal plekken beschikbaar

"Na meerdere hekkenleveranciers vergeleken te hebben was het gevoel bij Koning Hekwereld gelijk goed. Zeer fraai hek geleverd gekregen met prima service."

100% Gratis & Vrijblijvend

Ons consult is volledig gratis en vrijblijvend. Geen enkele verplichting. Het aanschaffen van een poort kan een complex proces zijn met veel opties en technische aspecten. Daarom willen je leven gemakkelijker maken door vrijblijvend advies te geven, zonder enige druk.

Maak Een Afspraak

Stap 1: Kies een tijd en datum

Kies eenvoudig een geschikte tijd en datum via onze kalender app en geef ons het telefoonnummer door waarop je gebeld wilt worden. Na het boeken ontvang je een bevestiging in je mail.

Stap 2: Je ontvangt van ons een belletje

Wij nemen telefonisch contact met je op, op het door jou gekozen tijdstip.

Stap 3: Ontdek wat de mogelijkheden zijn

Samen met een van onze experts kun je jouw situatie bespreken en ontdekken welke mogelijkheden het beste bij jou passen.