Montage van de week - week 21 2022

Een veilig gevoel thuis

Een veilig gevoel thuis Facebook-f Linkedin Instagram Pinterest Koning Hekwereld, de weg naar jouw woondroom Een veilig gevoel thuis Het geeft een fijn gevoel om

Lees meer »

Een sierpoort als afscheiding van uw woning

Een sierpoort of sierhekwerk is de perfecte aanvulling op uw woning en uw erf. Allereerst zorgt een sierpoort of sierhekwerk voor een fraai aanzicht, het geeft uw woning een enorme uitstraling naar buiten toe. 

Lees meer »
Model Vulcanus

Poortautomatiseringen

Poortautomatisering, onze poorten zijn uit te rusten met boven- en ondergrondse poortautomaten. Hierdoor kan de poort eenvoudig openen.

Lees meer »
Model Vulcanus

Hekwerken in de achterhoek, Gelderland

Hekwerken in de achterhoek, Gelderland Facebook-f Linkedin Instagram Pinterest Koning Hekwereld, de weg naar jouw woondroom Uw specialist in de Achterhoek, Gelderland Koning Hekwereld is

Lees meer »
design poorten hekwerk

Design poorten

De design poorten van Koning Hekwereld zijn een prachtige toevoeging op uw woning. Alle poorten worden met zorg en met de hand gemaakt, hierdoor is maatwerk mogelijk. Door te luisteren naar uw wensen maakt Koning het mogelijk een hekwerk perfect aan te passen naar uw wensen.

Lees meer »
Vrijdragende schuifpoort

De meerwaarde van een Hekwerk

Een hekwerk is geen alledaagse aankoop, vele overwegingen zijn te nemen voor u de keuze maakt om een hekwerk aan te schaffen. Daarnaast is het aanschaffen van een hekwerk een duurzame keuze en is het de bedoeling dat dit hek jarenlang mee gaat. Maar waarom moet u de overweging nemen om een hekwerk aan te schaffen? En wat zijn de voordelen van een hek rondom uw woning?

Lees meer »
Open chat
1
Heeft u vragen?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?