Design poorten van Koning Hekwereld

De design poorten van Koning Hekwereld zijn een prachtige toevoeging op uw woning. Alle poorten worden met zorg en met de hand gemaakt, hierdoor is maatwerk mogelijk. Door te luisteren naar uw wensen maakt Koning het mogelijk een hekwerk perfect aan te passen naar uw wensen. Om u op weg te helpen hebben wij verschillende design modellen die wij hieronder aan u presenteren. 

Hekwerken Gelderland

Model Apollo

Model Apollo is een strak en mooi design hekwerk. Het model is kenmerkend door de rechthoekige lamellen die overdwars geplaatst zijn. Dat wil zeggen met de brede kant in het zicht. In de bovenrand bevinden zich de helft aantal lamellen, een kenmerkende eigenschap van het model. 

Het doorzicht wordt bepaald door de ruimte tussen de lamellen. Wanneer deze lamellen dichter op elkaar staan wordt de privacy groter. Echter, een poort of hekwerk met minder doorzicht vangt ook een grote winddruk. 

Model Hercules

Het design model hekwerk Hercules kenmerkt zich door de horizontaal geplaatste lamellen. Dat wil zeggen dat de rechthoekige lamellen met de smalle zijde in het zicht zijn. Bovendien zijn ze iets gekanteld waardoor de lichtval varieert. 

De ruimte tussen de lamellen en de hoek van de kanteling bepaalt het doorzicht. Bij een hogere privacy wordt de winddruk op de poort groter. hierdoor is de maximale afmeting van de poort beperkt. 

design poorten hekwerk
Design poorten jupiter

Model Jupiter

Al onze design poorten zijn uniek en op maat te maken, zo ook model Jupiter. De rechthoekige lamellen zijn horizontaal geplaatst onder een hoek van 45 graden en dicht op elkaar. Hierdoor is er nauwelijks doorzicht en daarmee geeft de poort grote mate van privacy. Omdat het model veel wind vangt is dit model niet gewenst in iedere situatie, wij maken graag een berekening voor uw situatie. 

Model Neptunus

In dit model zijn de horizontale lamellen overdwars gelast. Dat wil zeggen dat de rechthoekige lamellen met de brede kant in het zicht zijn geplaatst. Dit model heeft normaal gesproken een doorzicht van 20% en hiermee dus ook een hoge mate van privacy. U kunt zien wat aan de andere kant staat maar niet in detail.

Model neptunus
Model Saturnus

Model Saturnus

Een prachtig model onder onze design poorten is model Saturnus. De lamellen zijn verticaal en overdwars geplaatst. Het doorzicht is beperkt en de mate van privacy is hoog. 

Model Vulcanus

Model vulcanus is een uniek design geïnspireerd door de vlag van de Achterhoek. De poort kan naar wens worden voorzien van een houtvulling zoals op de afbeelding te zien. 

Model Vulcanus
Design poort

Unieke model

Naast onze prachtige design poorten, die volledig opmaat te maken zijn, staan wij ook open voor nieuwe ideeën. Graag sparren wij met u over de mogelijkheden en uw gewenste poort of hekwerk. Samen komen wij tot de prachtigste ontwerpen en voor ons een nieuwe uitdaging om het hekwerk of poort te maken. 

Offerte opvragen is geheel vrijblijvend

Open chat
1
Heeft u vragen?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?