Uw specialist in de Achterhoek, Gelderland

Koning Hekwereld is specialist op het gebied van hekwerken en poorten. De hekwerkspecialist in de achterhoek, Gelderland, maakt de hekwerken en poorten in de moderne stijl maar ook in de klassieke stijl. Daarnaast is het mogelijk om hekwerken naar wens op maat te laten maken, hierdoor is een hekwerk in iedere situatie toepasbaar.

De hekwerken en poorten worden in het atelier van Koning in Lichtenvoorde gemaakt. Koning Hekwereld is gevestigd in de Achterhoek, Gelderland. Met meer dan 30 jaar vakmanschap heeft Koning ruime ervaring binnen de hekwerken branche.

Alle hekken van Koning worden gemaakt van hoogwaardig staal. Het staal wordt thermisch verzinkt, ook aan de binnenkant. Door deze techniek wordt een lange levensduur verzekerd. Direct hierna volgt de poedercoating, het is een extra beschermlaag en iedere ral kleur is beschikbaar. De poedercoating bladdert niet, is kleurvast en dus duurzaam.

Hekwerken Gelderland

Koning biedt verschillende poorten aan op weg naar jouw woondroom. De poorten kunnen omschreven worden als een draaipoort, een vrijdragende schuifpoort, een rolpoort en een vouwpoort. Op deze manier biedt Koning een passende oplossing voor iedere situatie.

Bent u geïnteresseerd in een van onze hekwerken of modellen? Of Bent u opzoek naar een specialist in de Achterhoek, Gelderland? Neem dan contact met ons op! Dankzij ons specialisme kunnen wij jouw woonwens opmaat maken en jouw woning extra cachet geven dankzij onze fraaie hekwerken.

Offerte opvragen is geheel vrijblijvend

Open chat
1
Heeft u vragen?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?