Koning hekwereld,
Klassieke modellen

Veritas

Het model Veritas bestaat uit drie horizontale balken met ringen en de spijlen afgetopt met ornamenten. Kan in een toog gemaakt worden. 

Venus

Het model Venus bestaat uit vier horizontale balken met krullen ingelast. De oneven verticale spijlen lopen
door, de even spijlen tot op halve hoogte. Alle spijlen afgetopt met ornamenten. Kan in een toog gemaakt worden. 

Fortuna

Model Fortuna bestaat uit drie horizontale balken met verticale spijlen tot aan de middelste balk. De oneven spijlen lopen door tot boven de bovenste balk, afgetopt met ornamenten. Kan in een toog gemaakt worden.

Minerva

Minerva bestaat uit vier horizontale balken met verticale spijlen door de onderste twee balken. De oneven spijlen lopen door tot boven de bovenste balk. De even spijlen zijn half hoog. Alle spijlen afgetopt met ornamenten. Tussen de bovenste twee balken zijn ringen ingelast. Kan in een toog gemaakt worden.

Juno

Model Juno bestaat uit drie horizontale balken met verticale spijlen afgetopt met ornamenten. De oneven spijlen lopen door tot boven de bovenste balk, de even spijlen zijn half hoog. Kan in een toog gemaakt worden.

Maatwerk

Bij Koning hekwereld maken wij hekwerken graag in samenspraak met u, dit omdat uw tevredenheid voor ons belangrijk is. Heeft u zelf ideeën over een hekwerk? Daag ons gerust uit en wij maken een mooi ontwerp voor u!

Open chat
1
Heeft u vragen?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?