Over Koning

Geef uw huis meer uitstraling met de innovatieve hekwerken van Koning Hekwereld

Koning Hekwereld is een hekwerken en poorten producent in Lichtenvoorde in de Achterhoek. Op onze locatie worden de ambachtelijke hekwerken op maat voor de klant gemaakt. Wij onderscheiden ons op het gebied van ambacht, service en kwaliteit. 

De klant is voor ons belangrijk. Wij produceren het perfecte hekwerk of de perfecte poort voor u, een tevreden klant is voor ons belangrijk. Door te luisteren naar de wensen proberen wij samen met u tot een juiste oplossing te komen en realiseren wij uw woondroom samen met u!

Ambacht

Rechte en ronde profielen worden in elkaar gelast tot een sierlijke poort. Door het lassen komt veel warmte in het materiaal, hierdoor kunnen er spanningen ontstaan. Het vergt jarenlange ervaring om een goede symmetrische poort te maken.

Service

Tijdens de ontwerpfase komen wij graag bij u langs voor het opmeten van de situatie. Daarnaast horen wij graag wat uw wensen en behoeften zijn zodat u een product krijgt dat perfect geschikt is voor uw situatie en budget. Een tevreden klant is ons doel!

Kwaliteit

De stalen poorten en hekwerken worden thermisch verzinkt aan zowel de buitenkant als de binnenkant van de profielen. Het staal wordt zo helemaal ingekapseld in een zinklaag en dat geeft de jarenlange bescheming tegen roest. Gevoelige naden worden met een hitte bestendige kit afgedicht en daarna worden alle producten van Koning tweemaal gepoedercoat. De tweede laag zorgt voor de kleur echtheid.

Tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons als volgt

Ambachtelijke hekwerken

Alle producten zijn van hoge kwaliteit. Dankzij onze vakmensen die hoogwaardige producten tot een goed functionerende poort of hekdelen maken. Productie vindt geheel plaats in Nederland en enkel in opdracht, wij doen niet aan massaproductie en kijken naar ieder project op een andere manier. Op deze manier kunnen wij perfect voldoen aan uw specifieke wensen. 

Een vast ervaren team

Vakmanschap begint bij ons in het werkatelier. Met meer dan dertig jaren ervaring verzekeren wij u van een stevig, kwalitatief sterk en sierlijk hekwerk. Het conserveren en de poedercoating zorgen voor de ‘finishing touch’, waardoor wij u top kwaliteit en jarenlang plezier garanderen. 

Ontzorgen

Wij realiseren ons dat u waarschijnlijk maar één keer in uw leven een duurzaam sierhekwerk aanschaft. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij deze aanschaf staat de service bij ons voorop. Door middel van een bezoek en ‘artist impressions’ willen we u vertrouwd maken met de mogelijkheden die er zijn en hoe deze aansluiten op de stijl van uw woning. Samen met u komen wij tot de juiste oplossing.

Open chat
1
Heeft u vragen?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?