De sierhekwerken van Koning zijn de weg naar jouw woondroom!

De sierhekwerken van Koning Hekwereld zijn de perfecte aanvulling op uw woning en maken uw woondroom compleet. Door te luisteren naar uw wensen en behoeften maakt Koning uw hekwerk perfect opmaat voor iedere situatie.

Afwerking tot in de detail

De sierhekwerken van Koning Hekwereld worden tot in de detail afgewerkt. Dit kan bijvoorbeeld door sierlijke extra´s aan de spijlen of een fraaie poort. 

Montage week 22
Montage van de week 23

Perfect aangepast aan de omgeving

Koning Hekwereld zorgt met haar sierhekwerken voor een perfect design passend bij de omgeving. Op de afbeelding is een hekwerk te zien dat perfect op de trap is afgestemd. Het fraaie design past uitstekend bij de uitstraling van de tuin. 

Fraaie afwerking

De elegante hekwerken zorgen voor een klasse uitstraling en zijn volledig op maat af te stemmen. De hekwerken zijn af te werken met ronde vormen, stijlvolle ornamenten en spijlen in een rank design. De hekwerken van Koning geven uw woning extra klasse.

sierhekwerken
Werkwijze - Lassen

Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke uitgangspunten van Koning. Daarnaast streeft Koning naar een 100% klanttevredenheid. Wij houden u tijdens het proces op de hoogte van productie tot oplevering. Het realiseren van uw woondroom zoals u dat voor ogen heeft, dat is waar wij naar streven. 

Strakke afwerking in iedere situatie!

Montage van de week - week 32

Offerte opvragen is geheel vrijblijvend

Open chat
1
Heeft u vragen?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?