Koning hekwereld,
Design modellen

Saturnus

Een prachtig model onder onze design modellen is Saturnus. De lamellen zijn verticaal. Het doorzicht is beperkt en de mate van privacy is hoog. 

Vulcanus

Model Vulcanus is een uniek design geïnspireerd door de vlag van de Achterhoek. De poort kan naar wens worden voorzien van een Houtvulling zoals op de afbeelding te zien.  

Hercules

Het design model hekwerk Hercules kenmerkt zich door de horizontaal geplaatst lamellen. Dat wil zeggen dat de rechthoekige lamellen met de smalle zijde in het zicht zijn. Bovendien zijn ze iets gekanteld waardoor de lichtval varieert.

De ruimte tussen de lamellen en de hoek van de kanteling bepaalt het doorzicht. Bij een hogere privacy wordt de winddruk op de poort groter. Hierdoor is de maximale afmeting van de poort beperkt. 

Apollo

Model Apollo is een strak en mooi design hekwerk. Het model is kenmerkend door de rechthoekige lamellen die overdwars geplaatst zijn. Dat wil zeggen met de brede kant in zicht. In de bovenrand bevinden zich de helft aantal lamellen, een kenmerkende eigenschap van het model. 

Het doorzicht wordt bepaald door de ruimte tussen de lamellen. Wanneer deze lamellen dichter op elkaar staan wordt de privacy groter. Echter, een poort of hekwerk met minder doorzicht vangt ook een grote winddruk. 

Jupiter

Al onze design poorten zijn uniek en op maat te maken, zo ook model Jupiter. De rechthoekige lamellen zijn horizontaal geplaatst onder een hoek van 45 graden en dicht op elkaar. Hierdoor is er nauwelijks doorzicht en daarmee geeft de poort grote mate van privacy. Omdat het model veel wind vangt is dit model niet gewenst in iedere situatie, wij maken graag een berekening voor uw situatie. 

Neptunus

In dit model zijn de horizontale lamellen overdwars gelast. Dat wil zeggen dat de rechthoekige lamellen met de brede kant in het zicht zijn geplaatst. Dit model heeft normaal gesproken een doorzicht van 20% en hiermee dus ook een hoge mate van privacy. U kunt zien wat aan de andere kant staat maar niet in detail.

Mercurius

Een poort waarbij de rechthoekige kokers met de korte kant tegen de buitenkant van het frame worden geplaatst. 

Maatwerk

Bij Koning hekwereld maken wij hekwerken graag in samenspraak met u, dit omdat uw tevredenheid voor ons belangrijk is. Heeft u zelf ideeën over een hekwerk? Daag ons gerust uit en wij maken een mooi ontwerp voor u!

Open chat
1
Heeft u vragen?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?