Een sierpoort als afscheiding van uw woning

Een sierpoort of sierhekwerk is de perfecte aanvulling op uw woning en uw erf. Allereerst zorgt een sierpoort of sierhekwerk voor een fraai aanzicht, het geeft uw woning een enorme uitstraling naar buiten toe. 

Lees meer »
design poorten hekwerk

Design poorten

De design poorten van Koning Hekwereld zijn een prachtige toevoeging op uw woning. Alle poorten worden met zorg en met de hand gemaakt, hierdoor is maatwerk mogelijk. Door te luisteren naar uw wensen maakt Koning het mogelijk een hekwerk perfect aan te passen naar uw wensen.

Lees meer »
Vrijdragende schuifpoort

De meerwaarde van een Hekwerk

Een hekwerk is geen alledaagse aankoop, vele overwegingen zijn te nemen voor u de keuze maakt om een hekwerk aan te schaffen. Daarnaast is het aanschaffen van een hekwerk een duurzame keuze en is het de bedoeling dat dit hek jarenlang mee gaat. Maar waarom moet u de overweging nemen om een hekwerk aan te schaffen? En wat zijn de voordelen van een hek rondom uw woning?

Lees meer »
design poorten hekwerk

Poorten

Bij Koning hebben wij verschillende poorten beschikbaar. Voor iedere situatie hebben wij de geschikte poort. Dit loopt uiteen van draaipoorten, schuifpoorten, rolpoorten en vouwpoorten.

Lees meer »
Montage week 22

Sierhekwerken

De sierhekwerken van Koning geven uw woning extra uitstraling. Door de perfect op maat gemaakte en fraaie hekwerken wordt uw woondroom werkelijkheid.

Lees meer »